Getuigenissen

Bionatuurlijk

Bionaturels en Biovrac, het is net als twee kinderen die samen opgroeien, die dezelfde visie delen over wat ze willen in hun lunchbox tijdens de lunch, die ‘s avonds dromen van een ideale wereld waar’ biologisch ‘de “Normaal” en “conventioneel” zouden “chemisch” zijn geworden. De volgende dag zijn ze vol enthousiasme en creativiteit om hun dromen in praktijk te brengen door de mentaliteit om hen heen op te schudden, ze zullen vallen, opstaan en dit prachtige verhaal van vriendschap, vertrouwen en gedeelde waarden blijven onderhouden. .

Sarah Sp.

Bulk is essentieel om afval te verminderen. Ik ben dol op deze winkel en doe daar onlangs al mijn boodschappen. Bedankt voor dit project !!
Mijn favoriete producten: zuurdesembrood, Aleppozeep en pure chocolade!
Ik wacht op de melk en room in bulk of herbruikbare flessen !!!

Bruno A.

Alles in bulk en zonder poespas, … Wat wil je nog meer?

Michel, More 2 Like

Ik ben een koffiebrander en ik ben vastbesloten om artisanale gebrande koffie aan te bieden naar de smaak van mijn klanten. Na een eerste ontmoeting met Loïc in juni 2015 en een rijke proeverij op het terras van een café in september 2015 kozen we voor een 100% Peruaanse Arabica koffie, medium en intens. Zo intens als onze samenwerking gebaseerd op vertrouwen, openheid en uiteindelijk vriendschap …

Christopher B

Wat een keuze! De gastronomische bijeenkomst voor een nette prijs

Evan G.

Grote selectie van biologisch voedsel en producten. Een van de beste minimale verpakkingswinkelen die ik heb gezien. Op zaterdag parkeert een biologische slagerswagen met streekproducten. In mijn ervaring de beste prijzen voor bio in de omgeving.

Thomas S.

Een plek waar bobos met een fietss en bourgeois met een SUVs zich vermengen!
Geweldige plek om op een meer verantwoordelijke manier te winkelen en oververpakkingen te beperken. Je vindt er alles: van groenten en fruit tot hygiëne- en schoonmaakproducten. Kortom kan Biovrac uw supermarkt voor 95% van uw boodschappen vervangen als u bereid bent om uw consumptiepatroon een beetje te veranderen. Jong, vriendelijk en dynamisch personeel!

Trong Nguyen

Uitstekende winkel voor losse goederen – BYOB – neem uw eigen zakken mee! Behulpzaam en vriendelijk personeel om op te starten!

Hopla Geiss

‘Onze samenwerking met Bio Vrac lag meteen voor de hand, aangezien de gelijke projecten van onze twee bedrijven. Bij Bio Vrac hebben onze artisanale bakkerijproducten het beste (en het snelst) hun plek gevonden. Over het thema back to basics en de valkuilen van distributie en marketing: we voelen ons dicht bij deze nieuwe manier van biologische producten aan te bieden. Zo is en blijft Bio Vrac meer dan een klant. Het is een inspiratiebron voor ons.

Delibio

Bio Vrac maakte zijn eerste stappen met Delibio, een leverancier van biologische producten van topkwaliteit en voornamelijk verse producten die door de Certisys-organisatie gecertificeerd zijn. Delibio zorgt voor een effectieve schakel tussen producenten van zuivelproducten, zeevruchten, vlees en gevogelte.

Coprobio

Coprobio is meer dan een leverancier van Bio Vrac geworden. Het is een echte vereniging die ons samenbindt. Coprobio (de biologische sector van Coprosain) komt elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur met zijn vrachtwagen voor de winkel. Je vindt er biologisch rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, allemaal gehakte bereidingen. Biologisch gevogelte en een breed scala aan lekker huisgemaakt vlees. Omdat de samenwerking en het vertrouwen in Bio Vrac het welverdiend hebben …

Emily – Klant

“Buurtwinkel” is de juiste term voor deze vriendelijke en laagdrempelige winkel met zeer gezellige medewerkers. Hoewel er veel supermarkten in de buurt zijn, is er een zeer goede keuze aan verse groenten en fruit in bulk en heerlijke biologische kazen tegen meer dan eerlijke prijzen en vaak zelfs goedkoper dan biologische producten in de supermarkt. Het zijn seizoensproducten die zo veel mogelijk uit lokale productie zijn. Deze ethische – maar helemaal niet snobistisch – kant zorgt ervoor dat ik daar graag ga.